onsdag 13 juni 2012

Sista avslutningen

Jag har under vårterminen haft 6 olika anhörigstödsgrupper. De är alla så meningsfulla att ha. Det sker någonting speciellt i mötet mellan personer med liknande erfarenheter. Min roll som ledare i dessa grupper får ofta höga betyg. Det gäller bland annat att skapa en bra stämning i gruppen och att se varje person som en unik person i gruppen. Att fixa detta är en av mina styrkor.

Idag har jag haft avslutning inför sommaruppehållet med den sista gruppen. Vi har gjort så mycket olika i alla grupper men denna valde att göra en liten utflykt till Ingebo Hagar utanför Vimmerby. Vi gick först en slinga på 1,5 km i vacker hagmark och natur.En fin dag med perfekt väder har vi haft.





Mot slutet gick vi förbi lite av gårdens mindre djur såsom kanin, kelsjuka katter, ankor och höns. Inte heller att förglömma alla tuppar. Så många i samma lilla hönshus. Man kan inte annat än tycka lite synd om de stackars hönsen. Men vackra att titta på är de ju. Tupparna alltså, kanske inte de stackars "nakna" hönsen.


Vi satt sen länge ute på gårdens lilla kafé. Pratade, skrattade, njöt och fikade innan vi åkte hemåt igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar